Webdesign Zaltbommel en daarbuiten

Een nieuw webdesign voor uw bedrijf in Zaltbommel? By Joël staat in de gehele Bommelerwaard (en daarbuiten) voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites met veel gebruiksgemak voor een goede prijs.

Management systeem voor uw website

Onze websites worden voorzien van een management systeem waarmee u of uw collega gemakkelijk de website kan onderhouden. U plaatst nieuws, past teksten aan of zet een tijdelijke actie pagina op! Allemaal eenvoudig met een eigen inlog en wachtwoord vanaf iedere plek met internet. Wilt u dit niet zelf doen dan bieden wij ook diverse onderhoudspakketten waarmee uw website netjes bijgehouden wordt. U bepaalt wat er op komt of af gaat en wij zorgen ervoor dat in stijl gedaan wordt.

Return of investment (ROI)

Na oplevering krijgt u een training waarin de basis van het management systeem wordt uitgelegd. U ontvangt advies over het opzetten van goede nieuwsberichten en het verspreiden op bijvoorbeeld social media. We zorgen er niet alleen voor dat we snel uw nieuwe website online krijgen maar zien ook graag dat uw website zichzelf terug verdient! Return of investment noemen ze dat!

Naast webdesign doen we nog veel meer

Maar naast webdesign doen we nog veel meer. Van het maken van een logo tot het in zijn geheel opzetten van uw huisstijl. Het bedrukken van kleding, maken van uw zakelijke drukwerk en de belettering van uw bedrijfsauto. Alles onder 1 dak. Alles gedaan door 1 bedrijf die volledig uw huisstijl bewaakt en niks anders doet dan ontwerpen en het verzorgen van naamsbekendheid voor bedrijven.

Geen website nodig of meer dan alleen een website nodig? Ook dat is mogelijk! Bekijk onze diensten: WEB. DESIGN. MARKETING. om te zien wat we nog meer voor u kunnen betekenen! Eigenlijk is de vraag: Wat niet?!’

By Joël – Web | Design | Marketing

Veldweg 6w
5321 JE
Hedel
073-68 96 260
Overige contactgegevens klik hier