WEB.

Webdesign van By Joël is voor iedere branch of bedrijf. Graag helpen wij u bij het maken van juiste content . Door de netwerken die wij hebben kunnen wij u in contact brengen met tekstschrijvers, fotograven en videograven. Dit is niet alleen gemakkelijk voor u, maar verhoogt ook de kwaliteit van uw website.

Zelf u website beheren?

Uw website staat online. En dan? Dan is het noodzaak om met regelmaat uw website te vernieuwen. Dit kunt u doen door nieuws te publiceren en/of foto’s te plaatsen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een actie pagina toevoegen. Wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS Systeem (Content Management Systeem). Hierdoor is het eenvoudig de website bij te werken. Bij oplevering krijgt u een training op locatie zodat u direct aan de slag kunt. Heeft u later geen tijd? Dan kunt u ook uw onderhoud door ons laten doen.

Hosting

Domeinnaam, hosting en SSL in een keer geregeld

Uit ervaring met diverse hosting partijen weet By Joël waarom er zoveel prijs verschil is en wat u hier vaak voor krijgt. 

Onderhoud

Beveiliging en nieuws

Onderhoud aan uw website is erg belangrijk. Op het moment dat uw website online wordt gezet begint het echte werk.

Webdesign

Website laten maken

Webdesign van By Joël is voor iedere branch of bedrijf. Wij werken met de meest recente technieken en houden de trends scherp in de gaten.

Webshop

Een eigen webshop

Een professionele webshop is niet alleen maar een website die een afreken module heeft. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan alleen maar wat producten op een website zetten.