WEBSHOP.

Een eigen webshop

Een professionele webshop is niet alleen maar een website die een afreken module heeft. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan alleen maar wat producten op een website zetten. Wij bouwen een webshop in een systeem waarmee u goed gevonden kan worden, waar u weinig of veel producten op kunt zetten, die u gemakkelijk kunt beheren, maar waar vooral en bovenal de bezoeker makkelijk op kan shoppen. Dit laatste is iets wat nog te vaak over het hoofd wordt gezien. De mooiste shops worden gemaakt en vervolgens kan de bezoeker het product pas afrekenen als hij veelvuldig geklikt heeft op diverse buttons en een aantal velden heeft moeten invullen. Wij kijken vooral naar ontwerp, functionaliteit en gebruiksgemak. Uw klant moet gemakkelijk over de shop kunnen navigeren en nóg gemakkelijker producten kunnen kopen.

Van beginner tot gevorderd

Wij bieden diverse webshop pakketten. Er zit er altijd een bij die past bij uw budget. Dit pakket kan wanneer u beginner bent gemakkelijk met uw mee groeien zonder dat u bij de start al te veel geld heeft uitgegeven. Heeft u al een webshop maar wilt u een nieuw ontwerp, professionelere uitstraling of een beter beheersysteem? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een passend pakket.

Prijzen van de webshop pakketten

Wij werken met diverse pakketten maar wanneer we de tarieven op onze website communiceren missen wij de gelegenheid om vragen te stellen, uw wensen te inventariseren en dus om een passend aanbod te doen. Wij werken dus graag aan de hand van een inventarisatie gesprek en doen u dan een passend aanbod. Het gesprek is vrijblijvend en kan plaatsvinden waar en wanneer u wilt.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft of een inventarisatie-gesprek wilt inplannen.

Neem contact op
Webdesign