WEBDESIGN.

Webdesign van By Joël is voor iedere branch of bedrijf. Graag helpen wij u bij het maken van juiste content . Door de netwerken die wij hebben kunnen wij u in contact brengen met tekstschrijvers, fotograven en videograven. Dit is niet alleen gemakkelijk voor u, maar verhoogt ook de kwaliteit van uw website. 

Zelf uw website beheren?

Uw website staat online. En dan? Dan is het noodzaak om met regelmaat uw website te vernieuwen. Dit kunt u doen door nieuws te publiceren en/of foto’s te plaatsen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een actie pagina toevoegen. Wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS Systeem (Content Management Systeem). Hierdoor is het eenvoudig de website bij te werken. Heeft u geen tijd om uw website zelf te beheren kunt u ook uw onderhoud door ons laten doen.    

Webdesign verandert continu

De webdesign technieken en trends op gebied van webdesign veranderen regelmatig. Wij zijn in staat om de meest recente techniek te gebruiken en houden trends scherp in de gaten.

Scherpe tarieven

Er zijn veel webdesign bureaus die met gemak €100,- per uur hanteren wanneer zij voor u aan de slag mogen. Wij hanteren een scherp uur tarief die is doorberekend in een totaal prijs. We werken met een basispakket welke u met diverse uitbereidingen kunt uitbouwen. Hoe meer uitbereidingen hoe duurder uw website zal worden. Om de prijs te geven voor uw nieuwe website, kijken we graag persoonlijk naar uw wensen. U ontvangt binnen 48 uur een offerte en na akkoord is er binnen 2 weken een concept toonbaar.

Neem contact op
Bekijk website’s