SOCIAL MEDIA

Social media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube zijn niet meer weg te denken bij het alledaagse internet gebruik. De impact wordt alleen nog steeds erg onderschat. Veel bedrijven hebben wel een account ergens aangemaakt maar vinden nergens de tijd of interesse om deze bij te houden. Vaak weten bedrijven ook niet de fijne ‘kneepjes’ en lopen daarom de kans mis om hun doelgroep te bereiken.

Onderhoud van uw sociale media kanalen

Social media kanalen bijhouden is van groot belang. Want hierdoor kunt u uw naamsbekendheid opbouwen en gericht uw doelgroep bereiken. Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van deze pagina’s. We gaan eerst samen een strategie opzetten, bekijken daarna met u welke doelgroep en doelen u wilt behalen en welke kanalen hier geschikt voor zijn.

Adverteren op social media

Social media wordt steeds belangrijker om op te adverteren, omdat er enorm veel mogelijkheden en voordelen zijn. Elk kanaal heeft zijn eigen sterke punten: doelgroepgerichtheid, multimedialiteit, bereik en interactie. Elke kanaal kent ook zijn eigen doelgroep. Een advertentie wordt getoond aan een specifieke doelgroep en op de juiste momenten. Social media is dus een hele goede manier om gericht uw doelgroep te bereiken. Verder zijn de advertenties meetbaar, dus u kunt het gedrag zien van uw bezoeker. Hiermee heeft u een mooi overzicht en kunt u zien wanneer uw doelen bereikt gaan worden.

By Joël kunnen wij een doeltreffende advertentie opzetten op basis van uw doelen en doelgroep. Wij kijken welke kanalen hier geschikt voor zijn en maken het beeld op die aanspreekt. Wij letten op de trends van social media waardoor wij een nog betere advertentie op kunnen zetten.

Marketing
Online campagnes