SEO.

SEO of Website Optimalisatie is bij ons aan de orde van de dag. Bij By Joël richten we ons op het optimaliseren en verbeteren van de websites op content, structuur en linkbuilding. Dit is allemaal voor een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wat is SEO?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” oftewel “zoekmachine optimalisatie”. Dus als iemand in Google op uw product, dienst, regio of een combinatie hiervan zoekt, komt de link van uw website als een van de eerste mogelijkheden te voorschijn. SEO of website optimalisatie is een zeer belangrijk marketingelement en dit is bij de meeste ondernemers bekend. Er zijn nog veel ondernemers die er niks of niet genoeg mee doen. Dit komt omdat website optimalisatie een doorlopend proces is, lastig is of omdat de focus in eerste instantie op een ander proces in het bedrijf ligt. Maar wanneer u kiest voor het optimaliseren van uw website zult u de meerwaarde merken. 

U zult ervaren dat uw website beter wordt gevonden, en dit te analyseren en te verbeteren valt, maar u zult dit ook merken in het aantal telefoontjes of e-mails die u ontvangt voor meer info of met concrete offerte aanvragen. In het geval van webshops zult u dit merken in het aantal verkopen.

Vindbaarheid optimaliseren kan op meerdere manieren

By Joël zijn er diverse diensten om uit te kiezen. De SEO diensten moeten wel bij uw bedrijf passen. Dit is afhankelijk van wat uw bedrijf te bieden heeft qua diensten of producten en op welke type consumenten het is gericht. Al met al is ieder bedrijf wel gebaat bij enige vorm van zoekmachine optimalisatie. Vaak gaat de aanvraag bij ons voor SEO samen met een kennismaking. U ontmoet de personen in ons bedrijf en wij leren uw bedrijf en uw diensten of producten kennen. We willen natuurlijk graag weten waar u tegenaan loopt en waar u naar toe wilt. Op basis daarvan kunnen wij een plan maken en daaraan een tarief koppelen. 

Content optimalisatie

Het onderdeel content optimalisatie is een onderdeel waar u het meeste op uit kunt blinken. Content optimalisatie gaat over het verbeteren van de inhoud van uw teksten, afbeeldingen en video’s. Wij kunnen u hierin adviseren en ondersteunen.

Linkbuilding

Linkbuilding is een SEO-dienst die uit 2 varianten bestaat, namelijk interne- en externe linkbuilding. Bij interne linkbuilding word er gekeken naar de link structuur van webpagina’s op uw eigen website. Zijn ze klantvriendelijk en worden uw klanten naar de juiste pagina’s doorverwezen. Bij externe linkbuilding gaat het om inkomende links van andere websites die naar u doorverwijzen. Zijn deze relevant? Dit laatste beïnvloedt de autoriteit die zoekmachines toekennen aan uw website.

Website laten maken + SEO direct geregeld?

Wilt u een nieuwe website? Baalt u van de vindbaarheid van uw huidige website? Laat dan door ons een nieuwe website bouwen. Wij houden direct bij de bouw al rekening met uw SEO. Zorgen voor een modern uiterlijk, duidelijke structuur en een geoptimaliseerde website die zorgt voor meer conversie. Lees meer over het het laten maken van een website door By Joël.