DOMEIN EN HOSTING.

Uit ervaring met diverse domein en hosting partijen weet By Joël waarom er zoveel prijs verschil is en wat u hier vaak voor krijgt. Na jarenlange ervaring met een goede hostingpartij hebben wij besloten om daar een eigen server op te zetten. Deze server is veel sneller en biedt ons de gelegenheid om u diverse pakketten te bieden of waar nodig een pakket op maat te maken.

Diverse prijsvechters bieden u de gelegenheid om tegen scherpe prijzen een domeinnaam te claimen of een hosting pakket af te nemen. Maar wanneer u problemen heeft dient u door middel van een e-mail of ticketsysteem contact met hen op te nemen, en kan het dus zijn dat uw website dagenlang problemen vertoond of zelfs geheel offline is. Niemand voelt zich verantwoordelijk en uw webbouwer kan hier vaak niets aan doen. Omdat wij de hosting zelf in handen hebben en de lijntjes met ons kort zijn kunnen wij onvoorziene problemen in no-time voor uw oplossen.

Domeinnaam

Elk domeinnaam is te claimen wanneer deze vrij is. Wilt u een website en heeft u nog geen domeinnaam? Laat u dan bij ons vrijblijvend adviseren.

Ook als u geen website bij ons afneemt

Wilt u zelf aan de slag met een website of heeft u een website online staan bij een prijsvechtende hostingpartij? Stap dan over want ook als u geen website bij ons afneemt kunt u gebruik maken van deze dienst. U krijgt een eigen login voor het admin panel en stelt daar zelf uw e-mail in en maakt databases aan. Zo houdt u zelf overzicht over uw domein en hosting pakket.

Webdesign
Webshops