CMS.

Uw website zelf beheren

Al onze websites worden voorzien van een CMS (Content Management Systeem). Hiermee kunt u na oplevering zelf de website bijwerken. U plaatst in een handomdraai nieuws, past pagina’s aan of voorziet bestaande pagina’s van een andere foto. Ook maakt u gemakkelijk fotoalbums aan, maakt u een tijdelijke actie pagina of verwijdert u een pagina die niet meer van toepassing is. Ook bekijkt u in het CMS wat de statistieken zeggen over de bezoeken aan uw website. Doormiddel van een eigen inlog en wachtwoord betreedt u eenvoudig de achterzijde van uw website.

Welke CMS zijn er allemaal?

Er zijn enorm veel Content Management Systemen beschikbaar. Je hebt naast gratis CMS ook betaalde implementaties. WordPress, Joomla en Drupal zijn een van de bekendste voorbeelden van content management systemen.

Wij geven zelf echter de voorkeur aan het WordPress CMS. Maar liefst 30% van de top 10 miljoen websites hebben een WordPress CMS, dit percentage wordt ieder jaar groter. Dat is ook niet gek, want het WordPress CMS biedt ten opzichte van andere content management systemen veel meer voordelen. 

Uitleg van het CMS

Een Content Management Systeem (CMS) is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud (content) van een website te beheren. Bij een website van By Joël krijgt u altijd uitleg hoe dit Content Management Systeem werkt. U heeft dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Mocht u de website zelf niet bij willen houden dan kunt dit ook door ons laten doen. Lees hier meer over op onze ‘onderhouds-pagina’.

Onderhoud website
Neem contact op