Review /Testimonials

Aan het eind van ieder project vragen we onze opdrachtgevers om een review of testimonial te schrijven over ons aanpak, het proces en het eindresultaat. Hieronder alle ingestuurde testimonials.

By Joël ontzorgt ons wat betreft de diverse websites die wij onderhouden. Van oudsher werkten we met moeilijk te onderhouden sites die we technisch zelf onderhielden, maar dat is verleden tijd. By Joël bouwde voor ons een aantal goed functionerende, hippe websites op basis van het bekende WordPress platform, waar wij de komende tijd mee vooruit kunnen. Wij zijn blij het werk uit handen te hebben gegeven aan By Joël en zullen het bedrijf zeker vaker inschakelen voor ondersteuning, aanpassingen en nieuwe projecten!

Review Jac van den Oord - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Webdesign Jac van den Oord

Na contact opgenomen te hebben met Joel heb ik onze wensen kenbaar gemaakt om onze bestaande site te updaten en verfrissen, Joel is daarmee actief aan de slag gegaan waardoor hij na een week een verbluffend resultaat heeft geboekt met een mooie en moderne site, klaar voor de toekomst! Bedankt By Joël!

Review Jan Deckers jr B.V. - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Webdesign Jan Deckers Jr. B.V.

Kids Castle was toe aan een nieuwe website. Dan ga je op zoek naar een flexibel bedrijf om deze site te laten bouwen, dit om de wensen en mogelijkheden snel op één lijn te krijgen. Het wensenlijstje was in ons geval behoorlijk lang. Denk hierbij aan Facebook integratie, Openingstijden tool op de homepage, reserveringssysteem voor kinderfeestjes, een goed en veilig contactformulier, goede weergave op telefoons en tablets, etc, etc. By Joel heeft de mogelijkheden om, zeker in ons geval, werkelijk alle wensen te vervullen. Het lijkt wel sinterklaas. En dan als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl ook nog eens een supermakkelijk systeem om achter de schermen zelf de site up to date te houden maakte voor ons de keuze wel heel makkelijk om voor deze alleskunner te kiezen. Zou u ook moeten doen.

U zit niet voor niets de testimonials van By Joël´s klanten te lezen. En de prijs? Ik zei het daarstraks al: ´t is net sinterklaas! Ben blij dat ik zaken met ze mag doen.

Met kindvriendelijke groet,

Dennis de Koning

Review Kids Castle - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Webdesign Kids Castle

By Joël heeft verschillende diensten aan ons geleverd, denk aan het ontwerpen en maken van advertenties, posters, flyers, visitekaartjes enz. Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij By Joël. Er wordt goed geluisterd en met ons mee gedacht. Wij zijn dan ook elke keer blij met het resultaat van By Joël.

Daarom willen wij By Joël bij iedereen aanbevelen!

Review Wonen & Welzijn - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Complete huisstijl Wonen & Welzijn

Op het juiste adres voor een goed werkbare en makkelijk te ‘bedienen’ site. De opdracht was: maak een eenvoudige, heldere en informatieve site waar ik voor een kleine onderneming mee uit de weg kan. Resultaat en support waren groots. In een handomdraai ook nog een logo en flyer die me helpen om het doel te bereiken.  Zelfs voor iemand met twee linkse digitale handen goed te onderhouden. En als het even niet lukt… By Joël als helpende hand.

Dank en op naar de volgende opdracht.

Review Camper Verhuur Hedel - By Joël - Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Website & Logo Camper Verhuur Hedel

‘Wij hebben ons unieke geboortekaartje laten ontwerpen door By Joël. We waren nogal kritisch en hadden veel wensen. Het is By Joël gelukt om tot een mooi eindresultaat te komen die aan al onze wensen voldeed! Super fijn dat ze snel werken en goed bereikbaar zijn voor vragen/opmerkingen! By Joel denkt mee bij praktische zaken en heeft goed rekening gehouden met ons budget. Een echte aanrader als u een origineel ontwerp wilt!’  – Peter en Gerdineke

Review geboortekaartje Peter& gerdinneke - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Babykaartje Peter & Gerdinneke
In oktober start ik met mijn eigen praktijk. By Joel heeft voor mij de website en de flyers ontworpen. Kwam ik met een idee dan ging Joel daarmee aan de slag. De communicatie is goed en snel verlopen. Tussentijds regelmatig overleg momenten gehad over de indeling van de website, het maken van foto’s en de inhoud van de flyer.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het voor mij een prettige samenwerking was!
Review Kindercoaching Martine - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Logo, website en drukwerk Kindercoaching Martine

wij hebben ons geboortekaartje laten ontwerpen door By Joël geheel naar onze eigen wensen. We hebben een avond om de tafel gezeten en er is toen een mooie opzet gemaakt van het geboorte kaartje van Daan. Eigenlijk wisten ze snel wat we wilde en kon daardoor snel aan onze wensen voldoen. We zijn erg blij dat By Joël het geboorte kaartje van Daan heeft gemaakt!

Review geboortekaartje Nick & Nienke - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Babykaartje Nick & Nienke

Om onze site klaar te hebben voor de toekomst wilden we graag een overzichtelijke maar toch interactieve website. By Joël heeft onze huisstijl mooi verweven met de nieuwste social media mogelijkheden. Daarnaast denkt ByJoel mee over de kleinste details!

Review Fysio 4 Den Bosch - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Webdesign Fysio 4 Den Bosch
Werken met Joël is super! 5 woorden en hij weet wat je bedoelt. Gaat ermee aan de slag en bied in korte tijd een top ontwerp aan!
Ron en Karlijn
Review Ron & Karlijn - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Safe the Date & Trouwkaart Ron & Karlijn

Joël is gelijk aan de slag gegaan met een logo voor mijn bedrijf evenals een website en facebookpagina. Ook maakt hij je gelijk enthousiast met heel veel ideeën en laat je zien wat social media voor je bedrijf kan betekenen. Zeker in mijn branche waar mooi uitziende gerechten je visitekaartje zijn op je website en facebookpagina. Ook het drukwerk wat hij heeft geleverd voor een mooie flyer was top. Voor de toekomst staan er zeker nog mooie dingen op het programma. By Joël is voor mij een betrouwbare en meedenkende partner.

Kookkunst van Fred

Fred Pasman – Chef-kok/Eigenaar

Review Kookkunst van Fred - By Joël | Grafisch ontwerp, Websites & Multimedia Design
Logo & Webdesign Kookkunst van Fred