We zijn trots op onze opdrachtgevers. We proberen hier dan altijd zo goed mogelijk werk voor af te leveren. We horen graag wat ze van het geleverde werk en onze werkwijze vinden. Hieronder leest u de laatste reviews. Wilt u er meer lezen? Klik dan hier.

 

9.1
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

website voor onze fysiotherapie praktijken. Oude situatie twee verschillende sites. Nieuwe situatie een gezamenlijke site voor 3 vestigingen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ochten Dodewaard Ammerzoden - 12 november 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ByJoel heeft voor onze school CBS De Hoeksteen (Well) een prachtig nieuw logo en nieuwe site gemaakt. De samenwerking is heel prettig geweest. Snelle reacties op vragen. Duidelijke tips of aanraders vanaf hun kant, omdat zij toch vanaf een andere kant ernaar kijken dan wij. We zijn professioneel geholpen met onze wensen. Zeker een aanrader.De site en logo zijn weer heel fris vergeleken met wat we hadden. Wij zijn er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herwijnen - 22 oktober 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nieuwe website voor onze turn- en freerun vereniging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 15 augustus 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Website nieuw template geven en webshop toevoegen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 25 juli 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed meegedacht over de eventuele belettering! En vervolgens perfect aangebracht, we zijn er erg tevreden mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldermalsen - 18 juli 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Joel heeft mij website gemaakt ben er zeer tevreden over. Is echt een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - 10 juli 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het ontwerpen van een logo
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederhemert - 10 juli 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben kadobonnen laten ontwerpen, echt zo'n mooi ontwerp en toen we het eindproduct in onze handen hadden was het nog veel mooier, omdat we zo tevreden waren hebben we ook direct orderformulieren laten maken ook die zien er top uit, snelle levering, kortom een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 10 juli 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en snelle service met betrekking van het maken van de website en en moderniseren van het logo
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 19 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect, zie het resultaat. ByJoel heeft voor ons het volgende gerealiseerd: -Nieuw bedrijfslogo. -Nieuwe bestickering bedrijfsbusAlles is goed verlopen, ook al had ik nog al wat wensen en en was het ontwerp niet altijd in 1 keer zoals ik wilde. ByJoel bleef gewoon zijn ding doen waar ze goed in zijn en dat is meedenken en proactief samen iets ontwerpen waar ze trots op zijn. Met betrekking tot uitvoering bestickering wil ik zeggen dat ByJoel daar bijzonder goed in om gaat, heb samen met ByJoel de bus weggebracht en daar samen te plaatsen besproken hoe de stickers geplakt zouden worden. Eerst denken en dan doen daar hou ik wel van. Dus mijn ervaringen met ByJoel zijn uitstekend en keep up the good work.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 19 april 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is een hele mooie site gerealiseerd naar onze wens waarbij mensen onze camper kunnen huren via een online kalender
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 18 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

By Joel heeft mijn nieuwe auto voorzien van mooie reclame voor mijn bedrijf. De belettering zit er strak op.Top werk geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - 17 april 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Affiche laten maken voor n toneelstuk wat wij op de planken brachten en de daarbij behorende entree kaartjes. Joël heeft super mee gedacht en dit ook allemaal snel gerealiseerd ondanks dat t kort dag was. Resutaat was helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- kerkdriel - 17 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Openingsflyer en advertenties ook promoties op Facebook
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 16 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij wilden een kadobon en vond de papieren variant niet meer van nu. Nu hebben ze mee gedacht en zijn we op een kadopas uitgekomen deze hebben de mensen van byjoel voor ons ontworpen en naar onze wensen aangepast. Enorm tevreden bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 16 april 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

By Joël heeft onze tot nu toe 2 van onze bedrijfsauto's voorzien van reclame. Vooral de korte lijntjes en eerlijk mening ( wat wel en niet mogelijk was) stellen wij zeer op prijs. Een hele nette en snelle levering heeft ons doen besluiten de auto's met verouderde reclame ook opnieuw te voorzien van nieuwe reclame By Joel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 2 februari 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

ByJoel heeft de huidige website qua hosting en ondersteuning overgenomen. Het proces verliep snel, kundig en goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 1 februari 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autobelleteren top advies top service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - 1 februari 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij van Solidgym Den Bosch zijn blij dat By Joël onze website heeft overgenomen. De problemen die zich op onze nieuwe site naar voren kwamen werden in no-time opgelost terwijl de oorspronkelijke bouwer nooit gehoor gaf aan onze vragen/opmerkingen. Joel is behalve snel ook duidelijk, eerlijk en denkt met je mee :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 26 januari 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

By Joël heeft onze website gebouwd. Onze website ziet er keurig en strak uit. Ik vind het zeer prettig samen werken met dit bedrijf. Als ik eventueel vragen heb dan worden deze vragen ook serieus genomen. Wat ik heel fijn vind is de samenwerking en het contact. Als ik Joël email of bel krijg ik direct antwoord terug. Dit gebeurd vrij weinig tot niet bij andere bedrijven. Wat ik ook prettig vind is dat als ik graag iets wil aanpassen dat dat dan geen probleem is. Ieder idee is welkom!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - 25 januari 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed werkende website...en zeer goed advies en oplossingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 24 januari 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 website's ontworpen voor ons. En één ervan bevat een online winkel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hedel - 25 juli 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 websites
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hedel - 25 juli 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super mooi nieuwe Puk Art. website. Goeie vertaalslag van wens klant naar daadwerkelijk product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gameren - 13 juli 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Korte communicatie, snel handelend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 5 juli 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima resultaat, mooier dan we hadden gedacht, super gedaan Joel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Well - 28 maart 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 maart 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lost zaken snel en vakkundig op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 februari 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na goed overleg hebben we in overleg het juiste logo gekozen, hierbij zegt Joël gewoon eerlijk waar het op staat en zegt wat de voor em nadelen zijnAltijd goed te bereiken en gaan ook onze website/shop door Joël laten makenZijn zeer tevreden tot nu toe
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 6 februari 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij als totale nitwits op computer gebied zijn heel blij met de nieuwe website en vooral met alle adviezen en uitleg. In zeer korte tijd kan ik nu zelf het een en ander aanpassen en als het niet lukt is 1 mailtje of telefoontje voldoende om de benodigde kennis te krijgen om het wel te laten lukken. Dus: goed bereikbaar op alle mogelijke tijden mooie site gebouwd voor ons duidelijke uitleg heel tevreden zijn wij dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 6 februari 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Algeheel goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 6 februari 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 10 januari 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dag JoelWij zijn goed tevreden over het eindresultaat !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel/Ammerzoden - 3 januari 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking, komt afspraken na, servicegericht en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 november 2016
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Is snel in het verwerken van de opdracht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 17 november 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon een super omgang met klanten en mooie producten. Communicatie is ook erg duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 15 november 2016
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele prettige samenwerking. Joël heeft vaak aan enkele woorden genoeg, om onze wensen tot uitvoer te brengen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 2 november 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 1 november 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben meer dan tevreden over de resultaten die ik bij By Joël ontvangen heb, ik heb me logo en flyers laten maken, maar kan bij deze zeggen dat ik het iedereen aanbeveel om zaken bij/met dit bedrijf te doen.namens Kras Cars bedanken wij By Joël voor de super resultaten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 1 november 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Byjoël heeft super mooie geboorte kaartjes gemaakt voor onze zoon (2014 )en dochter (2016) Kwam ook zelf met goeie ideen en mogelijkheden Het eind resultaat was echt super mooi en byjoël heeft alles tot in de puntjes goed verzocht heeft zelfs de kaartjes op de bus gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - 31 oktober 2016
55 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Beoordeling door klanten:
8.7/10 ­


210 beoordelingen