HET BEDRIJF.

Het bedrijf By Joël is ontstaan omdat de visies en manieren zoals deze er waren niet aansloten bij onze ‘eigen’ wensen. Té vaak werden wij niet teruggebeld als we een vraag hadden. Té lang moesten we wachten op een offerte en nóg veel vaker was het werk niet naar wens en de prijs over het randje.

Natuurlijk begrijpen wij dat mensen en bedrijven het druk hadden en/of fouten kunnen maken maar vaak kregen wij het gevoel dat wij er, met onze vraag, niet toe deden. Het gevoel dat je als potentiële klant of opdrachtgever niet belangrijk genoeg was. Hoe meer dit gevoel groeide hoe groter de drang werd om de wereld te bewijzen dat het anders moet, én kan!

WAAROM?

Communicatie met u

We doen er alles aan om bereikbaar te zijn wanneer u dat wenst. Dit kan bij ons dan ook telefonisch of via e-mail. U kunt bij ons altijd de voicemail inspreken want wij luisteren deze wél uit en zullen u dus, indien gewenst, ook zeker terugbellen.

Het werk moet goed zijn

We willen niets liever dan dat u met trots een ontwerp van ons aan een ander toont. Een ontwerp moet in de smaak vallen en smaken verschillen nu eenmaal. Het kan dus zijn dat u niet direct te spreken bent over het concept. Het is aan ons om u tevreden te stellen, ook als dat betekent dat we daarvoor een nieuw ontwerp moeten maken. U hoeft het alleen maar te zeggen.

U bent welkom

We willen u heel graag het gevoel geven dat u welkom bij ons bent. Dat we oprecht blij zijn dat u de moeite heeft genomen om ons te bellen. Dat we genieten van de likes die u ons geeft op Facebook en dat we stiekem het gevoel hebben dat we onoverwinnelijk zijn wanneer u ons aanbeveelt bij een collega.

Duidelijke en nette tarieven

Onwetendheid over ons werk zouden genoeg reden kunnen zijn om flinke bedragen in rekening te brengen. Tenminste als we dat zouden willen. Wij communiceren ten alle tijden wat de tarieven zijn en u geeft het akkoord voor de opdracht én dus de prijs. We hebben geen zware overhead en onze tarieven zijn dus conform de tijd die er voor nodig is om uw project te realiseren.