MARKETING.

Marketing en dan vooral online marketing wordt steeds belangrijker. Offline marketing lijkt hierdoor soms op de achtergrond te vervagen. Terwijl deze toepassing minstens zo belangrijk is.

Online marketing

Online marketing is makkelijk om uw doelgroep te bereiken en door de tools zoals Google Analytics zijn de resultaten makkelijk meetbaar. Daarom is online marketing een goeie manier om uw doelstelling te kunnen halen.

Offline marketing

Offline marketing wordt vaak gezien als ongrijpbaar, maar is van groot belang in een campagne. Denk maar aan buitenreclame, deze wordt steeds waardevoller doordat we ons steeds meer buiten de deur begeven.

Hoe gaan wij te werk?

By Joël gaan wij zorgvuldig gericht te werk om een marketingstrategie te beginnen. Wij gaan samen met u in overleg om te kijken wat u wilt bereiken en wie u doelgroep is. Op basis van deze informatie kijken we welke marketing technieken bij u past.

E-mail marketing

Sturen, meten, analyseren en aanpassen

Inzicht hebben van nieuws die u verstuurd? Stuur dan online nieuwsbrieven. Hierdoor krijg je inzicht in hoeveel contactpersonen de mail openen en lezen.

Online campagnes

Goed meetbaar en een duidelijke boodschap

Gaat u voor social media of voor SEA (Search Engine Advertising)? Of wilt u gebruik maken van meer middelen of kanalen?

SEO

Website Optimalisatie

SEO is bij ons aan de orde van de dag. Wij richten ons met het optimaliseren en verbeteren van de websites op content, structuur en linkbuilding. Dit allemaal voor een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Social media

Gericht je doelgroep bereiken

Via social media kunt u heel gericht je doelgroep bereiken, ook zijn de resultaten meetbaar. By Joël helpen wij u met het maken en plaatsen van advertenties op uw social media kanalen zoals Facebook en Instagram.