HUISSTIJL ONTWERP.

In de huisstijl van uw bedrijf zitten eigenlijk alle grafische en promotionele uitingen van uw bedrijf. Een goed huisstijl ontwerp zorgt ervoor dat mensen zich makkelijker met uw onderneming kunnen identificeren. Een goede huisstijl is er een die consequent wordt doorgevoerd. Hierdoor zal uw bedrijf professioneler overkomen bij uw doelgroep waardoor het uiteindelijk ook uw verkoop zal verhogen. Een huisstijl ontwerp begint meestal bij een logo, de huiskleuren en het lettertype. Vanuit deze basis kan vervolgens alles in dezelfde stijl ontworpen worden.

Wat zit er zoal in een huisstijl?

We beginnen de basis meestal met wat allereerst veel gebruikt zal worden: een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Maar er is natuurlijk nog véél meer. Een complete huisstijl omvat alles wat er maar door je bedrijf de wereld ingebracht kan worden. Denk aan bijvoorbeeld een website, overig drukwerk, belettering, relatiegeschenken, give aways, banners, gevelreclame en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Een goede ontwerp partner

Als u alles goed wilt laten ontwerpen is het van belang om aan het begin een ontwerp partij te kiezen die goed bij uw wensen past. Een vlotte maar serieuze partij die alles ineens kan maken maar het eventueel ook in delen kan maken. Het is van belang dat deze partij na een jaar nog steeds in deze stijl kan ontwerpen zodat als u na een jaar nieuwe flyers laat maken deze nog steeds goed in de huisstijl past. Waar u wenst kan By Joël deze partij voor u zijn. Alles wordt in-huis ontworpen en we kunnen vrijwel alles realiseren. We ontlasten en denken met u mee maar kunnen ook uw huisstijl bewaken met bijvoorbeeld een huisstijl document.

Informeer naar de voorwaarden, de kosten en wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Vrijblijvend kunnen we ook een keer kennismaken. Voor meer info over onze diensten kunt u ook verder kijken op onze website.

Vraag een offerte aan
Bekijk design