DRUKWERK ONTWERP.

Voor uw bedrijf zijn alle uitingen van communicatie belangrijk. Deze fungeren allemaal als visitekaartje. Uw brochures, folders, flyers, posters of kaarten dus ook. Het moet aanspreken en opvallen. Maar waar staan deze items in de campagne? Voordat By Joël de opmaak gaat realiseren wordt hier eerst goed naar gekeken. Wij adviseren u graag over formaten, pagina aantallen, kleurgebruik en inhoud. Bijzondere papiersoorten, speciale vouwconstructies, handige minifolders, of gewoon een dubbelgevouwen A4′tje. Ook bekijken we de mogelijkheden om deze offline uitingen meetbaar te maken en eventueel te koppelen aan een online uiting. Nadat het ontwerp naar wens is kunnen we het drukwerk ontwerp ook leveren. Wij zorgen voor het gehele proces en dus voor een geweldig resultaat.

Denk vooruit

Drukwerk van By Joël voldoet aan vele eisen. Zo zijn de drukkers die gekozen worden altijd FSC gecertificeerd. Deze certificering krijgen bedrijven die werken met hout of papier die afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen. Daarmee beschermt en behoudt het keurmerk bossen voor deze én toekomstige generaties.

Ook zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste papiersoorten, de modernste druktechnieken en de beste deal voor u als klant. By Joël maakt de opmaak maar regelt waar gewenst ook het gehele drukproces. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken en heeft u altijd de garantie dat het goed geregeld wordt.

Laten drukken en verspreiding

Een flyer is een effectief middel om reclame te maken. Ze zijn goedkoop en makkelijk te verspreiden. By Joël verzorgt indien gewenst ook dit complete proces. De opmaak wordt geregeld, eventuele koppeling met de website of social media en het verspreidingsgebied wordt gekozen. U hoeft verder niks te doen, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Bekijk drukwerk
Vraag een offerte aan