DESIGN.

Grafisch design en/of grafisch ontwerp is een serieuze tak binnen ons bedrijf. Diverse creatieve uitingen verlaten ons, omdat ze uit willen blinken! Ze willen opvallen, ze willen mensen activeren tot actie of ze aan het denken zetten. Samen met u (de opdrachtgever) bekijken we wat de doelen zijn, hoe uw huisstijl er nu uitziet en wat de visuele wensen zijn. Als de prijs binnen uw budget valt, gaat ons creatieve team aan de slag. U ontvangt het concept en vanuit daar werken we naar een gewenst resultaat.

Wij bekijken altijd alle mogelijkheden

Aarzel niet wanneer u een spoed klus heeft, wij bekijken altijd de mogelijkheden; zowel binnen ons team als bij de drukker. Als wij vinden dat het haalbaar is dan gaan we met spoed aan de slag. Wij kunnen deze schakelingen uitstekend aan.

Een grafisch ontwerper/vormgever maakt o.a. affiches, brochures, posters, verpakkingen, flyers maar ook een beeldmerk/logo of een complete huisstijl. Als u een van de zojuist genoemde items wilt inzetten voor uw bedrijf of misschien ook privé (denk aan; kaartjes of boekjes) neem dan even contact met op!

Waar onderscheiden wij ons in?

U heeft gemakkelijk met ons contact en u krijgt ruim de mogelijkheid om aanpassingen en/of veranderingen met ons te bespreken. Wij zijn snel, duidelijk en kunnen eenvoudig schakelen. U heeft direct contact met het team en iedereen is op de hoogte van u, uw project en de vorderingen. Bovendien hebben we tarieven die marktconform zijn waardoor starters, ZZP-ers maar ook MKB en MKB+ graag hun opdrachten bij ons neerleggen.

Logo ontwerp

Logo ontwerp en logo restyling

Het beeld van uw onderneming begint bij het logo.

Advertentie opmaak

Online en offline

Van kleine snelle advertenties tot een landelijke campagne.

Sign

Belettering en gevelreclame

Met belettering en gevelreclame trekt uw bedrijf zeker de aandacht. Om zichtbaar te zijn is dit zelfs een essentiële uiting.

Drukwerk

Ontwerpen en laten drukken

Voor uw bedrijf zijn alle uitingen van communicatie belangrijk. Deze fungeren allemaal als visitekaartje. Bij ons kunt u uw drukwerk laten maken, wij zorgen voor het gehele proces en dus een geweldig resultaat. 

Huisstijl

Ontwerp en doorvoering

In de huisstijl van uw bedrijf zitten alle grafische en promotionele uitingen van uw bedrijf. Een goeie huisstijl zorgt ervoor dat mensen zich makkelijker met uw onderneming kunnen identificeren, dus belangrijk dat het consequent wordt doorgevoerd.